miercuri, 6 februarie 2008

Astra pariuri Sportive

INTERES Dinamo Moscova si Zenit St. Petersburg îl vor pe Dica.

Chiar daca perioada de transferuri pentru tarile occidentale a expirat, Nicolae Dica poate ajunge pâna la urma în strainatate, dar la o echipa din Rusia, acolo unde sezonul va începe abia la jumatatea lunii martie.

Interesul formatiilor din spatiul ex-sovietic pentru "Dicanio" nu este unul nou. Astfel, pe parcursul acestei ierni, Zenit Sankt-Petersburg s-a aflat mai mereu pe urmele stelistului, însa negocierile dintre cluburi au esuat din cauza pretului de transfer. Campioana Rusiei a oferit trei milioane de euro, cu doua mai putin decât pretul minim solicitat de Gigi Becali. Acum, dupa evolutiile bune ale lui Dica din perioada de pregatire, cei de la Zenit se gândesc sa vina cu o noua oferta. Daca Steaua si Zenit vor ajunge la un consens, Dica va evolua cu siguranta în viitorul sezon al Ligii Campionilor, unde rusii sunt calificati direct în faza grupelor.

Surpriza poate veni însa de la Dinamo Moscova, grupare care încearca de ani buni o reconstructie a echipei. Conform presei din Rusia, Dinamo s-a înscris în cursa pentru achizitionarea lui Dica, urmând sa prezinte Stelei o oferta concreta pâna pe data de 14 martie, atunci când este programat startul sezonului.