vineri, 27 martie 2009

Catalin Maruta a mers cu Andra la inmormantarea bunicii

Catalin a asistat incremenit de durere in timp ce bunica sa era condusa pe ultimul drum

Catalin Maruta, gazda emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, a participat, ieri, alaturi de Andra, la inmormantarea bunicii sale. Maria Maruta a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut in fantana din fata casei. Vizibil marcat de pierderea uneia dintre cele mai dragi fiinte din viata
sa, careia ii trimitea mereu salutari in timpul emisiunilor, Catalin s-a abtinut cu greu sa planga in public si a refuzat sa vorbeasca despre suferinta sa. "I-a stat la capatai si plangea mai rau ca un copil. S-a vazut ca o iubea nespus de mult. Pacat ca s-a dus asa, fara sa le spuna un ultim cuvant", ne-a marturisit un apropiat al familiei. In schimb, tatal lui Catalin, judecatorul Constantin Maruta, si-a plans mama non-stop, de la iesirea din casa pana la cimitir. "Plange, saracul de el, caci a fost o mama deosebita pentru el. Toata lumea o iubea pe Maria Maruta, era o femeie cu suflet", ne-au spus satenii. La inmormantare au participat atat localnicii din comuna, cat si personalitatile judetului Gorj, care au fost alaturi de familia indurerata.
Maria Maruta a murit, duminica dimineata, inecata in fantana. Din spusele vecinilor, femeia de 83 de ani s-ar fi sinucis din cauza ca tocmai aflase ca este grav bolnava. Din acest motiv, preotii au refuzat sa oficieze o slujba crestineasca in biserica.
"Se face doar o octenie, slujba sustinuta la cimitir pentru mangaierea familiei", ne-a spus proetul.