vineri, 27 martie 2009

Pleaca in Germania dupa Marinca

Peste cateva zile, Andreea Marin va realiza intr-un castel vechi un interviu, fata in fata, cu celebra actrita din "4,3,2"


Jurnalismul ramane, se pare, marea pasiune a Andreei Marin. Abia intoarsa de la New York, unde a participat la conferinta ONU, in calitate de ambasador UNICEF, aceasta se pregateste din nou sa decoleze. Peste cateva zile, vedeta se va intalni cu Anamaria Marinca, cea mai apreciata actrita romanca, la ora actuala, pe plan international, pentru a realiza un material pentru revista al carei director editorial este. Protagonista din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", film regizat de Cristian Mungiu, a acceptat sa-i acorde Andreei un interviu in exclusivitate si nu a pus decat o conditie - deoarece se afla pe platoul de filmare, pentru o pelicula inspirata din viata
contesei Bathory, fosta vedeta a "Surprizelor" va trebui sa faca un drum la Meissen, Germania, pentru marea intalnire. Diva va petrece acolo patru zile. "In momentul acesta totul este stabilit. Interviul va avea loc, in curand, intr-un castel din Germania, locul in care se desfasoara filmarile. Desi distributia este impresionanta, merg acolo strict pentru Anamaria. Este o valoare care nu a fost promovata atat cat merita si care a adus mai multe beneficii Romaniei decat multi care pretind ca au facut-o. Materialul va fi publicat intr-un numar viitor al revistei "Bussiness Woman"", ne-a declarat Andreea Marin, entuziasmata de noua sa misiune. "Zana" va realiza si un material video
. "Deocamdata, materialul video va ramane in arhiva mea personala. Cu siguranta il voi difuza atunci cand voi reveni pe micul ecran", sustine Andreea. Si pe perioada acestei deplasari fiica sa va ramane pe maini bune. "Cand plec in calatorii, bunicile din familie ne sprijina pentru a avea grija de Violeta", sustine ea.


Joaca alaturi de William Hurt


Anamaria Marica detine unul dintre rolurile principale in productia internationala "The Countess" , o poveste bazata pe viata contesei Erzbet Bathory care a trait in Slovacia in secolul al XVI-lea. Din distributie mai fac parte Julie Delpy, Daniel Bruhl, Sebastian Blomberg, Adriana Altaras si castigatorul premiului Oscar, William Hurt.