vineri, 27 martie 2009

Gwen Stefani naşte în curând. Şi nu se va opri aici

Gwen Stefani a organizat, luni, la reşedinţa sa din Los Angeles, o petrecere cu ocazia venirii pe lume al celui de-al doilea copil. Cu toate că se apropie de termen, iar burtica îi este destul de mare, Gwen şi-a întâmpinat invitaţii într-o superbă rochie înflorată, vaporoasă şi purtând o pereche de pantofi înalţi, dar comozi.

Printre invitaţi s-au aflat vedete precum soţul lui Courtney Cox, David Arquette, şi fostul iubit al lui Gwen, Tony Kanal. Ambii au ajuns cu braţele încărcate de cadouri
pentru viitoarea mămică. Gwen Stefani şi soţul ei, Gavin Rossdale, sunt extrem de încântaţi de venirea pe lume a copilului şi abia aşteaptă evenimentul.

După cum chiar excentrica solistă recunoaşte, primul său copil, Kingston, care va împlini doi ani în mai, a făcut-o să-şi dea seama cât de bine i se potriveşte rolul de mămică. „Kingston nu m-a schimbat prea mult pe mine ca persoană, ci doar mi-a făcut viaţa mult mai frumoasă. Când îl ţin în braţe şi el se joacă în părul meu, cu mânuţele lui mici, atunci simt că trăiesc cea mai frumoasă clipă posibilă. Să ai un copilaş care să te iubească necondiţionat, asta este absolut fantastic”, a mărturisit fosta solistă No Doubt. Vedeta în vârstă de 38 de ani a recunoscut că îşi doreşte mai mult de doi copii. „E distractiv să fii însărcinată”, a mărturisit Gwen.