sâmbătă, 21 februarie 2009

Monica si-a dus fetita la Bacau

Fetita sotilor Columbeanu si-a cunoscut saptamana trecuta obarsia moldava, dupa ce Monica a dus-o acasa la parintii ei. Serialul 'Irina by Monica Columbeanu' difuzat la B1 TV a prezentat marti seara episodul intalnirii Irinei cu familia de la Bacau. De la emotionanta intalnire a lipsit insa bunicul ei.

Micuta Irina, fiica sotilor Columbeanu, si-a cunoscut bunica si matusile de la Bacau saptamana trecuta. Dupa ce si-a incheiat prima sesiune din viata
ei de studenta, Monica Columbeanu si-a dorit sa-si duca fetita in vizita la Bacau. Acolo au asteptat-o mama ei, revenita din Italia, unde s-a aflat multa veme la munca, dar si cele doua surori. Singurii care au lipsit de la reuniunea de familie au fost tatal Monicai si Irinel, acesta din urma fiind ocupat cu afacerile.

Bunicul micutei a lipsit de la reuniunea de familie

Tatal Monicai nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre fiica sa mijlocie si afaceristul Columbeanu, iar din cauza tensiunilor familiale, nu a fost invitat nici la nunta celor doi, petrecuta vara trecuta. Singura prezenta la fericitul eveniment a fost mama Monicai.